Kabootar Lyrics – Renuka Panwar, Surender Romio

Kabootar Lyrics in English

Mane Dekh Ke Hasse Dekh Ke Khaase Balam Mera Yoh Jitha
Mane Dekh Ke Hasse Dekh Ke Khaase Balam Mera Yoh Jitha
Udya Udya Yo Kabootar Mere Dhunge Pe Bethya

Udya yo kabootar mere Dhunge Pe Bethya
Udya yo kabootar mere Dhunge Pe Bethya
Mhara Uthan Ka Se Gaam Bawli Jyada Na Girkaiye Re
Mhara Uthan Ka Se Gaam Bawli Jyada Na Girkaiye Re

Udd Jaiyee Re Kabutar Udd Jaiye Re
Pher Ke Ne Laal Suit Haye Chadhgi Chubare Me
Hoo Kue Upper Pani Len Jaun Na Dobare Me
Pher Ke Ne Laal Suit Haye Chadhgi Chubare Me

Hoo Kue Upper Pani Len Jaun Na Dobare Me
Kaali Choti Bhi Dhunge Gelhya Khagi Re Lapeta
Udya Udya Yo Kabootar Mere Dhunge Pe Bethya
Udya yo kabootar mere Dhunge Pe Bethya

Udya yo kabootar mere Dhunge Pe Bethya
Re Kaam Toh Karna Pade Tane Kyun Ghane Chalatar Chante Se
Tere Balam Te Sunle Adhe Gaam Ke Filter Paten Se
Pani Toh Liana Pade Tane Chaye Ocha Matka Lyaiye Re

Udd Jaiyee Re Kabutar Udd Jaiye Re
Udd Jaiyee Re Kabutar Udd Jaiye Re
Udd Jaiyee Re Kabutar Udd Jaiye Re
Udd Jaiyee Re Kabutar Udd Jaiye Re

Haye Mere Jethani Balma Ji Leri Se Mojh Hon
Mera Itna Bharya Ghagra Maar Ri Suu Bhojh Ho
Meri Matakni Ya Chal Pura Bhardegi Re Peta
Udya Udya Yo Kabootar Mere Dhunge Pe Bethya

Udya yo kabootar mere Dhunge Pe Bethya
Udya yo kabootar mere Dhunge Pe Bethya
Rakesh Majreya Te Sunle Tane Kal Jaan Milwa Dyunga
Re Khas Yaar Se Apna Tere Uppar Geet Likha Dyunga
Teri Che Kilo Ki Lyau Pajeeb Tu Peer Dhada Dhad Thaiye Re

Udd Jaiyee Re Kabutar Udd Jaiye Re
Udd Jaiyee Re Kabutar Udd Jaiye Re
Udd Jaiyee Re Kabutar Udd Jaiye Re
Udd Jaiyee Re Kabutar Udd Jaiye Re

Kabootar Lyrics in Hindi

मने देख के हांसे देख के खासे बालम मेरा यो जिठा
मने देख के हांसे देख के खासे बालम मेरा यो जिठा
उड़्या उड़्या यो कबूतर मेरे ढुङ्गे पे बेठ्या
उड़्या यो कबूतर मेरे ढुङ्गे पे बैठा
उड़्या यो कबूतर मेरे ढुङ्गे पे बैठा

म्हारा ुतं का से गाम बावली ज्यादा न गिरकाये रे
म्हारा ुतं का से गाम बावली ज्यादा न गिरकाये रे
उड़ जाएं रे कबूतर उड़द जाएं रे म्यूजिक।।।।
पैर के ने लाल सूट है चङ्गी चुबारे में
हो कुआँ ऊपर पानी लेन जाऊं ना दुबारे में
पैर के ने लाल सूट है चङ्गी चुबारे में

हो कुआँ ऊपर पानी लेन जाऊं ना दुबारे में
काली चोटी भी ढुङ्गा गेल्या खागी रे लपेटा
उड़्या उड़्या यो कबूतर मेरे ढुङ्गे पे बैठ्या
उड़्या उड़्या यो कबूतर मेरे ढुङ्गे पे बैठ्या
उड़्या उड़्या यो कबूतर मेरे ढुङ्गे पे बैठ्या

रे काम तो करना पड़े तने क्यों घने चलतर छांटे से
तेरे बालम ते सुनले आधे गाम के फ़िल्टर पाटे से
रे काम तो करना पड़े तने क्यों घने चलतर छांटे से
तेरे बालम ते सुनले आधे गाम के फ़िल्टर पाटे से
पानी तो लयाणा पड़े तने चाये ओछा मटका ल्याइए रे
उड़ जायें रे कबूतर उड़ जाएं रे

उड़ जायें रे कबूतर उड़ जाएं रे
उड़ जायें रे कबूतर उड़ जाएं रे
उड़ जायें रे कबूतर उड़ जाएं रे

है मेरी जेठानी बलमा लेरी से मौज हों
मेरा इतना भार्या घागरा मर री सु बोझ हों
हाय मेरे जेठानी बलमा लेरी से मौज हों
मेरा इतना भार्या घागरा मर री सु बोझ हों
मेरी मटकनी या चाल पूरा भरदेगी रे पेटा
उड़्या उड़्या यो कबूतर मेरे ढुङ्गे पे बैठ्या
उड़्या यो कबूतर मेरे ढुङ्गे पे बैठ्या
उड़्या यो कबूतर मेरे ढुङ्गे पे बैठ्या

राकेश माजरिया ते सुनले तने काल जान मिलवा दूंगा
रे खास यार से अपना तेरे उप्पर गीत लिख्या दूंगा
राकेश माजरिया ते सुनले तने काल जान मिलवा दूंगा
रे खास यार से अपना तेरे उप्पर गीत लिख्या दूंगा

तेरी छे किलो की ल्याउन पाजेब तू पैर धड़ा धड़ ठाइये रे
उड़ जायें रे कबूतर उड़ जाएं रे
उड़ जायें रे कबूतर उड़ जाएं रे
उड़ जायें रे कबूतर उड़ जाएं रे
उड़ जायें रे कबूतर उड़ जाएं रे
म्यूजिक ।।।।

Kabootar Lyrics Youtube

Dulhan Banami Lyrics – Achurjya Borpatra, Kiran Dash

1 thought on “Kabootar Lyrics – Renuka Panwar, Surender Romio”

Leave a Comment